Specalister i at skræddersy jakkesæt og skjorter til bryllup og business

TAILORMATES SKRÆDDERSYET BLOG 

Du tænker nok, hvorfor har TailorMate valgt at skrive en blog? Det skal jeg fortælle dig. Ikke alene vil vi levere de bedste skræddersyet produkter til vores kunder, vi ønsker også at invitere dig med ind i vores lille klub af passioneret tøj elskerer. Vi vil løbende på denne side komme med opslag om vores passion for mode og gode tips til garderoben. Vi håber du vil læse med! 

Verdens bedste arbejdsplads?

Feb 23, 2022 Niels Skovdal

hvad skal der til for at få verdens bedste arbejdsplads? vi tror på det er folkene bag virksomheden!

Jakkesættets comeback?

Feb 22, 2022 Niels Skovdal

hvad er status på jakkesættet i 2022? 

bloggen

Feb 14, 2022 Shopify API

Den Perfekte Skjorte

  • Først og fremmest, så er det fuldstændig individuelt. Du bestemmer helt selv hvordan du foretrækker pasformen, metervaren og ærmet. Derfor går vi altid på en rejse sammen med kunden om at udvikle den perfekte skjorte lige præcis til dig, for det er dig som ved bedst. 
  • Hvordan udvælger man stof? Der er et hav af muligheder og derfor tager vi altid udgangspunkt i hvad skjorten skal bruges til. Hvis du har brug for en arbejdsskjorte, så vil komforten nok have første prioritet. Skal du derimod have en skjorte til galla, så er det ikke nødvendigt med stretch i skjorten. Farvemæssigt er det helt personligt, vi plejer dog som hovedregel at sige hvide og blå skjorte er et must. Har du allerede hvide og blå skjorter, så er der frileg med resten af farvepalleten og de mange mønstre.   
  • De små detaljer. Når du har den klassiske hvide og blå skjorte, kan du begynde at lege med de små detaljer. Det kan f.eks. være en lomme ved brystet, som gøre det nemt at kunne opbevare tyggegumi, kreditkort, kontanter eller andre sjove ting. Initialer kan sys på ved ærmet eller maven, så dine venner slet ikke er itvivl om hvem skjorten tilhører ;) 
     Du kan også vælge "Wall Street looket" med hvide cuffs og krave, udover et vintage look, giver det også motivation i hverdagen, rigtig Jordan Belfort stil! 

Renseri, hvor ofte og kan man gøre det selv? 

Du har sikkert prøvet det, man står og danser på en bar midt i byens natteliv. Du har en god aften, pigerne er meget tiltrukket af dig og dit fine puds. Desværre bliver det ødelagt af en forbigående, som desværre ikke længere kan kontrolere balancen og ud af hans glas, kommer en klistrende substans af øl og pletter dit tøj. Efter sådan en tur, nytter det ikke noget at prøve selv, du må aflevere dit jakkesæt ved renseriet. 

Desværre er det ikke så billigt at få renset tøj, derfor har vi lavet nogen gode tips til hvordan du kan forlænge perioden mellem du skal forbi renseriet. Et godt trick er når du står og stryger skjorten og strygejernet er varmt, så sæt det på dampfunktion, så du kan dampe jakkesættet inden brug. Det holder på pressefolden og holder tøjet rent. Når det er for varmt, bliver vi nogen gange nødt til at tage blazeren af for at køle lidt ned, vend da vrangen ud på blazeren så du beskytter ydersiden. 

Første rens er på vores regning. Når vi aflevere vores produkter, har vi allerede været forbi renseriet med dit nye tøj. 

Dampjern til skjorter og jakkesæt

Hold tøjet rent, folk kan se når der er pletter!

Ekstra udstyr. Mænds drøm i livet er at have mest muligt legetøj når vi en dag skal væk herfra, derfra kommer koblingen mellem mænds og deres store passion for ekstra udstyr. Til manden der har alt, kan vi derfor godt anbefale en tøjdamper. Der findes i dag et utal af produkter, fra små håndholdte og til de industrielle, så her skal man kigge på hvad der matcher ens behov og økonomi. 

Anbefalet til manden der har alt: TAILORMATE GAVEKORTET

Digitalt TailorMate Gavekort 3000,-
Digitalt TailorMate Gavekort 3000,-
Digitalt TailorMate Gavekort 3000,-

Digitalt TailorMate Gavekort 3000,-

3.000,00 kr
Gavekort til skjortepakken
Gavekort til skjortepakken

Gavekort til skjortepakken

2.695,00 kr
Digitalt TailorMate Gavekort 4500,-
Digitalt TailorMate Gavekort 4500,-
Digitalt TailorMate Gavekort 4500,-

Digitalt TailorMate Gavekort 4500,-

4.500,00 kr

Hvordan er det nu lige man binder et slips? Hvis man ikke har gået med slips i et stykke tid, kan man hurtigt lige glemme hvordan det skal gøres og hvilken knude man bedst kan lide. Se videoen nedenunder for at blive mindet om knudeteknikken til Half Windsor, udført i 7 simple steps.

Slips slipseknude bundet i video

I videoen viser Niels Skovdal hvordan man binder en Half Windsor knude

Få nyheder om de nyeste trends 

De sidste nyheder, begivenheder og blog opslag leveret direkte til din indbakke