Specalister i at skræddersy jakkesæt og skjorter til bryllup og business

GODE RÅD TIL GARDEROBEN


Generelt skal man prøve ikke at proppe garderoben, hvis der er tøj du ikke får brugt, så overvej om andre kan få glæde af det. Man kan nemt aflevere sit tøj til genbrugsbutikker og på den måde kan man tøjet nyt liv. Bonussen kan være der så er plads til nye skjorter og jakkesæt i din egen garderobe.

Der er visse ”must haves” til den mandens garderobe og der har vi lavet en liste over de mest essentielle stykker tøj der skal være en del af klædeskabet:

  1. Bæltet: Vi er ikke længere i år 2000, så det går ikke med hængerøv. Det anbefales at have både et sort og brunt bælte
  2. Chinos: Chinos er den uformelle pæne buks, den er alsidig og kan bruges til de lange gåture om søndagen, men også som en pæn buks til arrangementer eller på arbejdspladsen. Et par navy og sorte chinos er must have.
  3. Skjorter: Som minimum skal man have en hvid og en blå skjorte. Hvis dit arbejdes dresscode kræver en skjorte, vil vi anbefale minimum 3 af hver.
  4. Slips: Accessories er som regel frileg, men et sort slips er altid godt at have til uventet begivenheder.
  5. Mørkt jakkesæt: Festlige begivenheder som Nytårsaften, din vens bryllup, svigermors fødselsdag fortjener et velsiddende klassisk jakkesæt.
  6. Sko: Ligesom bæltet anbefales det at have et par sorte og et par brune lædersko.

Når de essentials er på plads, skal man huske at have noget der springer i øjnene og klæder din personlighed. Hos TailorMate mener vi man gerne må skælde sig ud og glemme alt om janteloven. Nogen referere til peacocking effekten, som med sine flotte fjer viser sig frem. Der skal altid være noget i øjenfaldende, det kan være en lommeklud med blomster, et slips i pang farver eller en skjorte med brodering.


Leave a comment