Specalister i at skræddersy jakkesæt og skjorter til bryllup og business

Jakkesættets comeback?


Jakkesættet har længe haft det hårdt, og bliver oftest kun set som arbejdstøj. I forbindelse med kriser og diverse omvæltninger er jakkesættet blevet hængt tilbage i garderoben, men hvad er status på jakkesættet i 2022? 

Den svære periode startede allerede i 00´erne efter finanskrisen. Hvor vi var vidne til en masse trends som modsatte sig det perfekt siddende pæne tøj. Folk gik rundt i lavtaljede (den kendte hængerøv) denim bukser som gerne skulle være for store og meget posede. Folk havde rhinsten (en masse perler og glitter) siddende på deres tøj, og ud over det skulle man helst have store logoer over det hele. Vi så efterfølgende en følge trend, som modsatte sig denne gadestil. Vi mødte nemlig hipsteren som ikke ville være lige så prangende og flashy.

Diverse arbejdspladser skruede ned for deres dress codes. I dag er jakkesættet og skjorte transformeret til casual pænt tøj. Senest under Corona krisen, hvor man mødtes over Teams eller Zoom, har jakkesættet for alvor samlet støv! Det var ikke længere nødvendigt at møde op på kontoret, så mange arbejdede hjemmefra iført pyjamas. 

Dog ser vi nu en trend på flere arbejdspladser at jakkesæt skal tilbage! Ikke alene på arbejdspladsen, men også flere bryllupper der har været nødsaget til at være på standby, står gommen nu og skal have desginet sit fine puds. Flere efterspørger de festlige gemakker, så vi har skruet op for produktionen og kæler for hvert eneste jakkesæt med vores kunders ønskede designs. 

Hop med på trenden og kontakt os til en opmåling. 


Leave a comment