Garanteret levering inden 30. December ved bestilling før 10. december

Verdens bedste arbejdsplads?


En virksomheds performance afgøres af de ansatte. For at skabe gode resultater kræver det tiltro til sine medarbejdere og få skabt en holdgejst. Hos TailorMate har vi et fællesmål om først at blive landets førende skrædder virksomhed, dernæst Skandinaviens største, så Europa og hvorfor så ikke slutte af med at blive verdens foretrækkende skrædder virksomhed. Hvordan har vi tænkt os at opnå dette?

 

TailorMate skal blive verdens foretrækkende skræddervirksomhed ved at gøre virksomheden til verdens bedste arbejdsplads. Vi har 100% tiltro til vores medarbejdere og det er dem vi kan tilskrive alt vores succes til. Det er dem som skaber forudsætningerne for at blive verdens førende skrædder virksomhed. Hos TailorMate har vi alle et fællesmål og tør godt udfordre de konventionelle arbejdspladser, alting behøves ikke at være så sort hvidt.

 

Virksomhedens kultur er klart det vi vægter højst hos TailorMate. Derfor er det også utrolig vigtigt vi får de rigtige medarbejdere ombord, vi tager ikke bare hvem som helst ind. Der skal være en positiv indstilling og gerne et højt ambitionsniveau. Vores kollegaer løfter energiniveauet og deres udstråling har en smittende effekt. Skaber du god stemning og ønsker at arbejde i en agil nytænkende virksomhed? Så send os en ansøgning på Niels@TailorMate.dk


Leave a comment