Specalister i at klæde mænd på i skræddersyede jakkesæt & Skjorter

Bryllup

jakkesæt til bryllup

Hos TailorMate forstår vi vigtigheden af denne dag. Vi er beæret over hvor mange mænd vi har fået lov at hjælpe med deres skræddersyet jakkesæt.

Efter du har booket en tid hos TailorMate, kommer ind i butikken, sætter vi os ned og finder ud af hvad vi skal have til dig.
Med vores erfaring kan du trygt stole på, at du går ud af butikken med det helt rigtige til dig.

Du har altid personlig TailorMate når du booker tid, vores fokus er at lytte og finder ud af hvad du leder efter, og hvad er bedst til din store dag.

Læs mere nedrunder her og vores bryllupspakker.
Se hvad du kan spare

1. Bryllupspakken

Superior🇦🇺

Vores klassiske bryllupspakke består af et skrædderyset jakkesæt, skræddersyet vest, to skræddersyet skjorter, slips/butterfly og klud. Tanken bag bryllupspakken er at klæde dig fuld på til dit bryllup. Jakkesæt med vest er det klassiske bryllupsoutfit. Vælg mellem vores +2000 forskellige metervare i alle farver og mønstre. Lyder det uoverskueligt, så står vi der, og er med til at rådgive og hjælpe dig. Vi laver alle designs, og intet koster ekstra. bryllupspakken er lavet i samarbejde med vores kunder. De to skjorter kan være forskellige eller i samme design. Den ene er tænkt til ceremonien, og en skifteskjorten til når der skal fejres efter. Slips/butterfly og klud, så du intet mangler, og kan krydse jakkesæt af listen.

Indhold:
1 skræddersyet jakkesæt
1 skræddersyet vest
2 skræddersyede skjorter
Slips & klud

Pris: 5.995,- 
Spar 1100 kr.

Book Tid

2. Bryllupspakkken

Superior🇦🇺

dig som skal have det hele. Vores udvidet bryllupspakke består af et skræddersyet jakkesæt, en skræddersyet vest, en normal skræddersyet skjorte, en skræddersyet tuxedo skjorte, en skræddersyet tuxedo, slips, butterfly og to klude. Denne pakke er også udarbejdet med vores kunder, og deres anbefalinger for deres bryllup.

Vælg mellem vores +2000 forskellige metervare i alle farver og mønstre. Lyder det uoverskueligt, så er vi der til at rådgive og hjælpe, så du finder det helt rigtige. Du benytter det skræddersyet jakkesættet til ceremonien samt den skræddersyet normale skjorte. Den skræddersyet tuxedo og tuxedo skjorte til fejringen efter 18:00. Med denne pakke er du fuldt klædt på til den store dag, og kan krydse denne af listen.

Indhold:
1 skræddersyet jakkesæt
1 skræddersyet vest
1 skræddersyet Tuxedo
2 skræddersyede skjorter
Slips & klud
Butterfly & klud

Pris: 10.495,- 
Spar 1300 kr.

Book Tid

3. Bryllupspakken

Luxurious🇮🇹

Denne pakke indholdet det samme som 1. bryllupspakken, men i vores italienske ude.

Vores skræddersyede jakkesæt i Italiensk uld kommer kommer i super 120. Meget let at røre ved og egne sig rigtig godt til helårs brug. Vores skræddersyede jakkesæt i italiensk uld er meget slidstærke og klassiske i udseende. Det ligger sig rigtig pænt over kroppen og er en meget åndbar stofart. Du for jakkesæt som egne sig rigtig godt til arbjede, og helårsbrug.

Indhold:
1 skræddersyet jakkesæt
1 skræddersyet vest
2 skræddersyede skjorter
Slips & klud

Pris: 6.995,- 
Spar 1400 kr.

Book Tid

4. Bryllupspakken

Luxurious🇮🇹

Denne pakke indholdet det samme som 2. bryllupspakken men i vores italienske uld.

"Ones you go italian wool you never go back"Det passer meget godt, har man prøvet det før, ved man hvor god kvalitet italiener levere.Du for noget for pengene her, og i tro med TailorMates filosofi, er prisen "good value for money" og er en metervare der holder i mange år.

Indhold:
1 skræddersyet jakkesæt
1 skræddersyet vest
1 skræddersyet Tuxedo
2 skræddersyede skjorter
Slips & klud
Butterfly & klud

Pris: 12.495,- 
Spar 1600 kr.

Book Tid

Sådan virker det

1. Book uforpligtende møde

Du booker en tid via vores online booking system
eller ringer på +45 22 63 69 62 

2. Opmåling 

Vi tager dine kropsmål og kigge på matervare og design.

3. Vi syr dit tøj

Der går 4-6 uger med at lave dit tøj. Vi syr dit tøj fra bunden. Mulighed for Express på 3-4 uger.

4. Modtagelse 

Dit tøj er færdig syet. Efter en afprøvning af tøjet nyder kvaliteten og den perfekte pasform.

Det siger vores kunder: