Specalister i at skræddersy jakkesæt og skjorter til bryllup og business

TailorMate søger deltidssælgere / rådgivere

 


Vi leder altid efter nye medlemer i TailorMate

 

TailorMate er en skrædderforretning i vækst.

 

Interesserer du dig for mode?

Kan du lide kundekontakt?

Vil du udvide og styrke dit netværk?

Vil du være en del af en frisk og ung kultur?

Vil du hjælpe kunder med at finde det helt rigtige skræddersyedetøj for dem?

Vil du være med til at opbygge en ny forretning?

 

Et rigtig godt studiejob til at supplere SU’en. Duplanlægger selv din dag, da din arbejdstid vil afhænge af, hvornår du kan få booketkundemøder. Vi vil finde kunder, som booker dig, men du vil også selv skulleskaffe kunder. Bookingen foregår via vores online bookingsystem alternativtringer kunderne til os direkte, og vi booker dem ind for dig. Det er en fordelat have bil, men dette er ikke et must. Du skal dog kunne komme rundt i din by.Vi sørger for markedsføring på de sociale medier. Men har du nogle gode ideertil optimering af marketing eller andet, så lad os endelig høre dine ideer ogfå gjort noget ved dem. Du har mulighed for at præge udviklingen afvirksomheden.

 

Vi kræver ingen erfaring, men du skal have sans for mode ogfarvesammensætninger. Vi forventer, at du kan rådgive vores kunder i, hvad derklæder dem. Du skal kunne lide smalltalk og også at få kunderne til at føle sigtilpas.

 

Jobbet kort: Når du er blevet booket til et kundebesøg,tager du ud til kunden; foretager opmåling, viser de forskellige stofprøver ogrådgiver dem om stil og farver. Derefter afgiver du ordren til hovedkontoret iOdense. Når ordren er klar til levering, klargør du tøjet og leverer detdirekte til kunden.

 

TailorMate laver skræddersyet tøj, vi lever af personligservice. Vi har brug for kørende opmålere/rådgivere/sælgere i København, Odenseog Aarhus. Vi tilbyder Danmarks hurtigste levering indenfor skræddersyet tøj,og vi tager personligt ud til kunderne.

 

Vi sørger for grundig oplæring, og selvfølgelig denødvendige stofprøver.

 

Løn: Bestemmer du selv med indsats, du vil væreprovisionslønnet.

 

Der findes ingen bedre følelse, end at stå foran en kundesom prøver sit tøj på, og ser sine initialer på deres eget helt unikke sæt tøj.

 

Jobbet giver gode muligheder for at møde en masse menneskerpå et personligt niveau. Mange af vores kunder er erhvervsfolk og giver digmulighed for at styrke dit netværk.

 

Du bestemmer selv din arbejdstid. Vi forventer dog du kanblive booket minimum to dage om ugen i minimum 2 timer.

 

Er det dig vi søger?

 

Lad os høre fra dig, ring på +45 22 63 69 62 eller send enmail med en motiveret ansøgning til Niels@TailorMate.dk