Garanteret levering inden 30. December ved bestilling før 10. december

Karrieremuligheder hos TailorMate

TailorMate er på en vækstrejse og søger altid nye talenter til at hjælpe os med at vækste forretningen. Vi mener man skal forme jobbet ud fra personen, derfor leder vi efter ligesindet der ønsker en dynamisk arbejdsplads med mulighed for at forme sin egen arbejdsdag.

TailorMates belønnes med ejerandel, en forretning for iværksættere

Kære Jobsøgende

De fleste jobs i dag giver en månedsløn, måske tilknyttet med en provisions- eller bonusordning. Mange knokler røven ud af bukserne for at stige i graderne og gøre sig bemærket i deres respektive organisation, men bliver ofte kun belønnet med et quick fix. Hvis du f.eks. arbejder med salg og har en fantastisk måned, laver hundred tusind kroner profit, så giver ejeren dig en bonus i slutningen af måneden på titusind og fortæller du kommer til at udrette store ting for virksomheden. På den måde holder arbejdsgiveren sine ansatte i en snor, hvor de er mega glade for de titusind de har fået i hånden, mens ejeren står tilbage med halvfemstusind, altså et quick fix. TailorMate har en anden vision:

“Workers work hard enough to not be fired, and owners pay just enough so that workers won't quit.” ― Robert T. Kiyosaki, fra bogen Rich Dad, Poor Dad. Her beskriver Robert I 2007 at virksomhedsledere fra naturens side opfostre lønslaver. Jeg ved ikke med dig, men det er ikke en verden som jeg vil leve i! TailorMate tilbyder equity program til alle ansatte som er interesseret i det. Vil man kæmpe for os, så skal man have ret til ejerandel” – Niels Skovdal, CEO hos TailorMate.

Det er ikke en nem beslutning at give andre andel af ens baby, i dette tilfælde TailorMate, men TailorMate har en vision om at forretningsrejsen bliver langt sjovere, når man ser hinanden som ligeværdige. Med den sidste rekruttering af Lennart Larsson som COO, gives ejerandel af forretningen som startbonus og der er indgået en aftale om at nye medarbejdere skal kunne få del i de procenter gennem Equity programmer.

”Jeg har selv arbejdet i en organisation hvor man havde en fast månedsløn og fik måske 1/100 i provision af de penge man tjente, den lønstruktur vil jeg gerne være med til udfordrer” – Lennart Larsson, COO hos TailorMate Hvis du har en iværksætter gemt i dig, men endnu ikke har realiseret drømmen, så kan du starte din rejse sammen med os i TailorMate.

Alle ansøgninger er velkomne og kan sendes på Tailor@Mate.dk

Designere der opmåler til skrædder produktion og ansætter praktikanter med mere

TailorMate vil være Danmarks bedste arbejdsplads

Hvordan skaber vi Danmarks bedste arbejdsplads? Det gør vi ved at lytte til vores ansatte og give plads til at lave fejl. Nogen gange fejler man og det skal der være plads til, kun ved at lave fejl udvikler vi os og bliver bedre til det vi laver.

Det skal være sjovt at arbejde for TailorMate, derfor får du fra dag et massere af ansvar, vi stoler på vi alle har samme vision og vil inspirere hinanden til at gøre TailorMate til et fantastisk sted at være, både inden og udenfor arbejdspladsen!

Vi skræddersyer lønpakken efter dine kompetencer, færdigheder og commitment.

Det forventes ikke du har kendskab til tøjverdenen, vi tror på det er mennesker der er med til at vækste og skabe den gode atmosfære. Derfor leder vi efter de bedste personligheder, man kan altid lære mere om faget undervejs.

Arbejdsopgaver hos TailorMate

TØJDESIGNER

Har du en passion for at sætte dit præg på modeverdenen? Hos TailorMate hjælper vi brands med at producere og designe tøjkollektioner. Du vil få ansvarsområder indenfor key account management, desginrådgivning og design af nye kollektioner.

SALGS EKSPEDIENT

Bliver du motiveret af kundekontakt og er god med mennesker? Hos TailorMate mangler vi kørende sælgere der rådgiver vores kunder i valg af jakkesæt, skjorter, bukser etc. Du vil blive lært op i opmåling til skrædderne og blive klogere på valg af metervare og klassisk mode. i det daglige er du med til planlægge kundebesøg, sparring med tøjdesignere og indkøbere på kundebestillinger og dialog med kunderne.

BUTIKSCHEF

Er du god til at have det fulde overblik?  Hos TailorMate planlægger vi at åbne en butik i København, Odense og Århus. Du vil være med til at få indflydelse på butikkens atmosfære, varelager, vagtplan og budgettering. 

PRAKTIKANT

Er du i gang med en viddergående uddannelse og skal i praktik? TailorMate giver mulighed for at koble teori sammen med et praktisk forløb. Du vil få indsigt i tøjverdenen i et ungt og agilt miljø. Forløbet giver dig også mulighed for at få ansvarsområder til at tænke selvstændigt.

INDKØBER

Har du en købmand gemt i dig? Hos TailorMate navigere vi et marked med tusindvis forskellige leverandører, derfor er det vigtigt vi konstant arbejder på at lukke de bedste aftaler uden at gå påkompromis med kvaliteten. Som indkøber vil du varetage den daglige dialog med skræddere på produktionsdelen og udarbejde kontraktaftaler med nye skræddere og metervare producenter.

MARKETINGS MANAGER

Har du sans for grafisk design og interagere med publikum på sociale medier? Hos TailorMate vil vi gerne udvide vores kompetencer indenfor SOME marketing, google ads, SEO optimering, nyhedsbreve, pressemeddelelser, hjemmeside design og brand awareness. Du vil få frie tøjler til at øge markedsværdien for TailorMate og arbejde i et kreativt miljø.

INVESTOR

Synes du TailorMate er en spændende investeringsmulighed? Vi leder altid efter muligheder for at vokse os størrere og finde samarbejdspartnere. Sidder du inde med kapital du gerne vil investere i en ny og spændende forretning, vil vi gerne høre hvad du kan bringe på bordet som investor. 

Hvad forventer vi af dig?

SOCIALT DRIVE

Er du typen, der efter en hel dag omgivet af mennesker og snak, bare vil have mere?

UDADVENDT

Elsker du at møde nye  mennesker og synes det er vildt spændende?

FESTLIG

Når festen er slut, kan du næsten slet ikke vente til den næste?

KVALIFICERET

Så er jobbet som design rådgiver hos TailorMate noget for dig!

ANSØG NU PÅ  NIELS@TAILORMATE.DK