TailorMate

TailorMate hjælper mænd og kvinder som mangler perfektsiddende tøj, eller går og drømmer om et design. Vi skræddersyr og designer tøj, så man kan nyde den bedste udgave af sig selv.

Vi kommer til dig, om det er derhjemme, kontoret eller noget tredje. Vi gør oplevelsen så nem, simpel og behagelig som muligt. 

Vi bringer servicen til dig, så alt du skal koncentrer dig om, er at finde lige det du ønske at klæde dig i. Vi er der hele vejen til at hjælpe dig.

Vores mission

Entrepreneur designer

Vi vil gøre vores del for at simplificere din hverdag og måden du handler tøj på. Vi ønske at gøre dit liv nemmere samt give dig mest value for money.

Niels stiftede TailorMate i 2019, da han ville tage den danske sans for detalje, design og kvalitet og fusionere den med effektivitet og speciale i produktion fra udlandet. Dette gør at vi kan give vores kunder "good value for money". Vi undersøge konstant hvor de bedste og mest effektive systuer er. Vi arbejde altid på at finde de nyeste og bedste løsninger inden for metervare fremstilling. Det finder du i Australien, men også Italien og Skotland 

Udover dette, så vil vi gøre det hele nemmere for dig. Du slipper for at tænker på transport og parkering, da vi kommer til dig. Vi sørger også for at dit tøj bliver leveret til din hoveddør. Du skal slet ikke forlade dit hjem eller kontor for at opleve TailorMate og få det tøj du går og drømmer om.

Sådan virker det

1. BOOK TID

Ring til 22 63 69 62
Benyt vores booking system

2. Opmåling 

Måler op og designer dit tøj med dig 

3. Modtagelse

Du nyder kvaliteten og den perfekte pasform