/ VORES KONCEPT

Koncept hos TailorMate

INNOVATION OG TRADITION

TailorMate er et herretøjsmærke inden for skræddersyet tøj, sko og tilbehør. Vi tror på at forene det bedste fra fortiden med nutiden. Vi hylder håndværket, der er gået i arv gennem generationer, samtidig med at vi fokuserer på at skabe kuraterede produkter, der er skabt til at vare hele livet. Innovation og tradition.

SMUKKE PRODUKTER

Vi dedikerer os til at skabe et smukt produkt, der er blevet designet med omhu og produceret ansvarligt. Vi tror på en stil, der er iøjnefaldende og flamboyant nok til at vende hoveder - men samtidig udstråler ynde, symmetri og tidløs elegance.

jakkesæt af høj kvalitet
Afspil
Skræddersyet tøj københavn

STOF OG MATERIALER

Vi vælger omhyggeligt stoffer og materialer, der er skabt til at vare. De fleste af de væverier, vi samarbejder med, befinder sig i Norditalien, eller Australien, selvom vi til tider vælger engelsk lammeuld til nogle af vores beklædningsgenstande. Vi tror på, at bæredygtigt tøj begynder med valget af stof og en omhyggelig undersøgelse af dets produktionsproces.

BÆREDYGTIGHED

Vi ønsker at give vores fællesskab mulighed for at opbygge en hel garderobe, der vil vare over tid. Penge bør anvendes fornuftigt, ikke overspendes, og vi tror på bæredygtige metoder i hele vores virksomhed. Dette indebærer bæredygtige metoder før produktion, under produktion og efter produktion.

skræddersyet herretøj